Termékbemutató

Termék használat, ötletek, tippek

konferencia-mappa-a4

Konferencia mappa

Mit vigyünk magunkkal egy megbeszélésre?
És mi legyen benne? A legfontosabb egy jó toll és egy jó jegyzetfüzet. Nyilván sokan megfigyelték, hogy ez bizony kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy megbeszélésen több eszközre lesz szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egyben legyen minden. A praktikum titka a sok tároló rekesz. A hatékonyságot tovább javíthatjuk oldaljelölőkkel. Fontos , hogy ha gyarapszik az anyag - vagy éppen fogynak a dokumentumok - a konferencia mappa ezt kezelni tudja és ne nyújtson olyan látványt, mint ami 100 éve használatban van. Anyaga nagyon időtálló és környezetbarát polipropilén.


Ha már konferencián vagyunk üzleti kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van rekesz a névjegyeknek és CD-nek, kéznél van a cég prospektusa esetleg digitális bemutatója. Mindez úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy spontán beszélgetés alkalmával is átadhatjuk cégünk bemutatkozó anyagát. Rendszerint mi is kapunk hasonló anyagokat, CD-ket, ekkor tudjuk igazán értékelni a sok rekeszt. Tervezőknek, grafikusoknak, mérnököknek kiváló munkaeszköz egy konferencia mappa.


Gyakran szükség lehet gémkapocsra, tixora, kapocskiszedőre, iratcsipeszre, zsebszámológépre vagy tűfilcre is. A konferencia mappában mindez elfér, akár egy mini irodát is beletehetünk. Egy konferencia mappa akkor is jól jön, ha nincs a közelünkben asztal, mivel a merev borítás ezt is helyettesítheti. És nem utolsó sorban az sem hátrány, ha megfelelően zárható és szállításkor nem hullanak ki belőle a dokumentumok.

elastico_dinheiro_1kg_n18_fulgor-2_2

Bővült a gumigyűrű kínálat

A jelenlegi gumigyűrű választékunk jelentősen kibővült. Új méretek és új színek jelentek meg a kínálatban.

Az eddigi 1 mm-es átmérőjű gumik mellé már rendelhető egy erősebb változat is 1,5 mm vastagsággal változatlan színekben. Azt tudni kell, hogy a vastagabb gumigyűrűből kevesebb fér az 1 kilós csomagba mint vékonyabb 1 mm-es társáből azonos átmérő mellett.

A klasszikus színek (zöld, piros) mellett megjelent egy új szín is a fehér. Minden méretben kapható a 20 mm-től a 80 mm átmérőig.

Egy új kiszerelés is helyett kapott a kínálatban. Aki nem tud választani az óriási méretválasztékból és színválasztékból vagy soknak találja az egy kilós mennyiséget egy méretből és színből, mostantól nekik is van megoldás. Kilós kiszerelés minden gumigyűrű méretből 20-tól 100 mm-ig és minden színből is van benne piros kék zöld sárga és fehér. Mindez egy csomagban.

A postázó gumik választéka is bővült. A nagy klasszikus 60/5 sárga postagumi piros és natúr barna társat kapott.

A mostanáig csak piros színben elérhető 80/3-as postai gumi már zöld, fehér és natúr barna színben is rendelkezésre áll.

A nagyágyú 150/8 zöld gumiszalag ellátása nagymértékben javult így most készlethiány nélkül az ellátást folyamatosan biztosítani tudjuk raktárról.

Hihetetlen de még mindig futnak be olyan igények amiket a hatalmas méret- és színválaszték ellenére sajnos nem tudunk teljesíteni.


0000000597115-1

Új sniccerek érkeztek


Like this website? Create yours in under 2 minutes.