Termékbemutató

Termék használat, ötletek, tippek

konferencia-mappa-a4

Konferencia mappa

Mit vigyünk magunkkal egy megbeszélésre?
És mi legyen benne? A legfontosabb egy jó toll és egy jó jegyzetfüzet. Nyilván sokan megfigyelték, hogy ez bizony kevés. Ahhoz, hogy felkészültek legyünk egy megbeszélésen több eszközre lesz szükségünk, úgy, hogy lehetőleg egyben legyen minden. A praktikum titka a sok tároló rekesz. A hatékonyságot tovább javíthatjuk oldaljelölőkkel. Fontos , hogy ha gyarapszik az anyag - vagy éppen fogynak a dokumentumok - a konferencia mappa ezt kezelni tudja és ne nyújtson olyan látványt, mint ami 100 éve használatban van. Anyaga nagyon időtálló és környezetbarát polipropilén.


Ha már konferencián vagyunk üzleti kapcsolatokat is építhetünk. Jó, ha van rekesz a névjegyeknek és CD-nek, kéznél van a cég prospektusa esetleg digitális bemutatója. Mindez úgy, hogy átlátható, de ugyanakkor egységes legyen. Így akár egy spontán beszélgetés alkalmával is átadhatjuk cégünk bemutatkozó anyagát. Rendszerint mi is kapunk hasonló anyagokat, CD-ket, ekkor tudjuk igazán értékelni a sok rekeszt. Tervezőknek, grafikusoknak, mérnököknek kiváló munkaeszköz egy konferencia mappa.


Gyakran szükség lehet gémkapocsra, tixora, kapocskiszedőre, iratcsipeszre, zsebszámológépre vagy tűfilcre is. A konferencia mappában mindez elfér, akár egy mini irodát is beletehetünk. Egy konferencia mappa akkor is jól jön, ha nincs a közelünkben asztal, mivel a merev borítás ezt is helyettesítheti. És nem utolsó sorban az sem hátrány, ha megfelelően zárható és szállításkor nem hullanak ki belőle a dokumentumok.